Gin og tonic ispinde - is billede

Gin og Tonic ispind hitter på facebook

Gin og Tonic er for alvor tilbage

En genial opskrift florerer i øjeblikket på facebook. Det er intet ringere end en Gin & Tonic ispind, der har taget Danmark med storm, og opskriften fortjener naturligvis også en deling her hos Vin & Grin bloggen. 

Gin og tonic shampooDet kunne godt gå hen og blive sommerens helt store dessert-hit, især nu hvor den gode gamle G&T endelig har fået sit folkelige comeback efter en række år med dårligt ry. Jeg undrer mig stadig over, hvordan sådan en klassiker nogensinde kunne gå af mode!! Men med en Gin og Tonic shampoo på markedet, en gin-dedikeret bar i midten af København (The Bird & The Churchkey), en international G&T dag og nu også Gin og Tonic ispinde, må man konstatere, at vinden har vendt for vores gamle ven. Heldigvis.

Opskrift på Gin og Tonic ispind

Du skal bruge:
ca. 5 dl Tonic efter smag og behag – den lækre ‘fever tree’ tonic kan anbefales
0,5 dl Gin – prøv f.eks. Bulldog, Monkey 47 eller klassiske Hendrick’s
Limejuice
Agurkeskiver

Fremgangsmåde:
Bland gin, tonic og limesaft. (Det er vigtigt, at der er en klar overvægt af tonic i din mix, for ellers vil ispindene – desværre – ikke kunne fryse ordentligt pga for højt alkoholindhold.)

Put agurkskiver i ispinde forme og hæld drinksmixen over. Frys i formene natten over.

Værs’go at nyde sommerens nyeste ishit!

Facebook landeplage

Siden, der står bag opslaget, er Vinoble Esbjerg, og ifølge dem taler antallet af delinger på facebook for sig selv… I skrivende stund er der 5.838 personer, der synes godt om Vinoble Esbjerg’s side på facebook, facebook.com/VinobleEsbjerg.

Over 2.000 personer har liket deres G&T opslag og de kan prale af næsten lige så mange delinger. Alt dette på bare 2 dage. Tilsammen har det resulteret i at opskriftsopslaget er nået ud til flere end 343.000 danskere på dets to første dage.

Du kan desuden besøge Vinoble Esbjerg på www.slikforvoksne.dk, hvor du kan få fingrene i en masse lækker gin til din is (eller drink).