Kontakt

Kan du ikke få nok af Vin & Grin?

Så kontakt mig på mail eller telefon til en uforpligtende snak om vin og grin – og om hvad jeg kan gøre for dig!

Kontakt info
kontakt@vinoggrin.dk  I  +45 30 23 75 94

Du kan også følge med på facebook: www.facebook.com/vinoggrin


k-VIN-den bag

Indehaver af Vin & Grin - Sophie ThomsenJeg hedder Sophie Thomsen. Jeg er indehaver af Vin & Grin, og ganske kort fortalt er jeg frankofil vinentusiast, selvlært amatørfotograf og uddannet cand.oecon.

Jeg har smagt mig igennem vingårde i Argentina (Mendoza), Australien (Margaret River), Canada (Ontario), Frankrig (Bourgogne, Bordeaux, Champagne) og Portugal (Porto) – og har desuden bestået Great Grapes of the World kurset hos WSET – London Wine & Spirit School.

Kort over besøgte vinlandeJeg er konstant på udkig efter alverdens vinviden, hvad enten det er i form af skøre historier, sjove anekdoter, overraskende info, kreative selskabslege, spændende køb, lækre gadgets, smukke billeder, nye destinationer, geniale citater eller noget helt andet fra vinens verden.
Så send mig endelig en mail eller kontakt Vin & Grin, hvis du ligger inde med en god gang vininfo, du gerne vil dele. Idéer til min næste vinrejse modtages også altid gerne!


 “Good company, good wine, good welcome,
can make good people”

– Shakespeare


Om Vin & Grin      

Vin og Grin er ejet af Varians v/Sophie Thomsen
CVR-nr: Varians – 35775188