Plakatkonkurrence Vin & Grin

Plakatkonkurrence på Facebook

Nu kan du vinde en vinplakat fra Vin & Grin Shoppen og samtidig være med til at bestemme, hvilken farve plakat der sættes ned med 30 % indtil 1. juni 2015. 

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at gå ind på Vin & Grin’s facebookside og finde plakatbilledet. Her skriver du en kommentar med, hvilken af de 4 plakatfarver, der er din favorit. Siden finder du lige her: facebook.com/vinoggrin

Du kan se mere om alle plakaterne ovre på Vin & Grin Shoppen. Det finurlige ved plakaterne er, at ordet ‘wine’ er fyldt med navnene på de mest udbredte druetyper i verden!

Konkurrencen slutter søndag d. 14. juni 2015.

Alt det med småt: Ved at deltage i konkurrencen giver du lov til, at vi må kontakte dig, hvis du udtrækkes som vinder. Det er for, at vi kan få oplyst din adresse og sende præmien til dig. Vinderen offentliggøres med navn på Vin & Grin’s Facebook side umiddelbart efter konkurrencen er afsluttet. Hvis vinderen ikke svarer inden for 5 dage, udtrækkes en ny vinder. Bemærk: konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med Facebook.