Underholdende Polterabend Event

Sjovt Polterabend Arrangement

Vin & Grin til din Polterabend

NB: Der afholdes ikke nye vinsmagninger pt pga travlhed.

Sjov, hyggelig og spændende underholdning til en polterabend. Vin & Grin tilbyder et arrangement, der favner bredt og får folk rystet sammen undervejs. Der bliver selvfølgelig også tid til at drikke dejlige dråber undervejs – og hvem ved – måske lærer I endda noget nyt!

Det får I
En anderledes vinsmagningsoplevelse, med en masse underholdende aktiviteter. Undervejs vil I smage på ca. 5 forskellige vine, der vil være et mix af hvide og røde.

Hvorfor vælge Vin & Grin til din Polterabend
Vin & Grins polterabendkoncept er både for folk, der kender hinanden, og for dem der aldrig har mødt hinanden før. Flere af aktiviterne ryster nemlig deltagerne sammen på kryds og tværs. Programmet er sammensat sådan at alle kan være med – unge, ældre, gravide, vinnørder og ikke mindst vinnovicer. Desuden vil den kommende brud eller gom komme i centrum undervejs!

Så kan I lide gode historier, konkurrencer, quizzer og sjove udfordringer – og er I bare det mindste vilde med vin – så er det her arrangementet for jer!

Deltagere
Arrangementet er for mellem 6 og 20 personer.

Aktiviteterne

Polterabend med Vin & Grin
* Aktiviteterne ‘spyt dyst’ og ‘champagne-sabling’ skal foregå udendørs – og helst på en græsplæne.

 

PAKKE STANDARDPAKKEN LUKSUSPAKKEN
INDHOLD 5 aktiviteter – Vinquiz, Find Fem Fejl, Spyt Dyst, Blindsmagning og Brud på Etiketten 5 aktiviteter fra standardpakken – plus en champagnesabels-konkurrence
PRIS 220 kr pr person (inkl. moms) 260 kr pr person (inkl. moms)

 

Tidsplan
Arrangementet tager ca. 1,5 timer.

Sted
Jeg kommer til jer, der hvor I er. Jeg har mulighed for at komme rundt til det meste af landet. Jeg har alt udstyret med, så I skal bare have siddepladser til alle deltagere klar, så er vi godt kørende. Hvis I ikke har siddepladser nok, så kan vi sammen tænke utraditionelt – puder på gulvet f.eks.? En stor del af arrangementet kan desuden sagtens foregå udenfor, hvis det er tørvejr.

Udstyr
Jeg har vin, smageglas, spytspande, vinkølere, karafler og alt mit andet udstyr med til eventet, så I skal ikke tænke på noget som helst.

Afregning
Der betales forud for arrangementet efter individuel aftale.


Ring endelig til mig eller send mig en mail, hvis I vil booke en dag – eller bare er nysgerrige og gerne vil vide mere om konceptet.

Kontaktoplysninger finder I her.

De vinligste hilsner,
Sophie